Несторовић: Нећемо променити став о учешћу у власти у Београду ни до 3. марта

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 12:40

Несторовић: Нећемо променити став о учешћу у власти у Београду ни до 3. марта

Народни посланик „Ми – глас из народа“ Бранимир Несторовић рекао је да он и његови сарадници неће променити став око учешћа у градској власти ни до 3. марта, када ће се одржати конститутивна седница Скупштине града Београда, која је данас одложена. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић Додао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је да остају при том ставу из принципијелних разлога и да није реч о томе да се нагађају.
„Не ради се о томе да се ми нагађамо, па нам се не свиђају цифре и не знам шта што нам је понуђено и повећавамо себи цену, него принципијелно нећемо да учествујемо“, навео је он. На питање зашто није био јутрос код председника Вучића на консултацијама о влади, рекао је да је била њихова делегација и да су испоштовали институцију председника.
„Имали смо друга посла, испоштовали смо институцију председника. Отишла су три наша представника“, навео је он. На састанак код председника Србије Александра Вучића јутрос су били посланици Александар Павић, Богдана Кољевић Келер и Бранко Лукић, док се Несторовић није појавио.
Konstitutivna sednica odložena za nedelju, kada ističe i rok

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Несторовић: Нећемо променити став о учешћу у власти у Београду ни до 3. марта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.