Данашњи промет на Београдској берзи 275 милиона динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 16:35

Данашњи промет на Београдској берзи 275 милиона динара

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 275.004.017 динара, а највише се трговало акцијама Слоге из Каћа, наведено је у данашњем извештају са ове берзе. Фото: Pixabay/AhmadArdity Када је реч о индексима, Белеx15 бележи пораст од 0,46 одсто, а Белеxлине је порастао за 0,34 одсто.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Прво место на добитничкој листи данас је припало Металцу из Горњег Милановца, чије акције су порасле за 3,23 одсто и на крају трговања вределе по 1.600 динара а следи Слога из Каћа са растом акција од 2,44 одсто.
Прво место на данашњој губитничкој листи припало је београдском аеродрому Никола Тесла, пошто су акције ове компаније забележиле пад од 0,05 одсто, и чија је вредност акција на затварању износила 2.060 динара.
Највише се трговало акцијама Слоге из Каћа, и остварен је промет 132.616.020 динара, а следи београдска Ласта са оствареним прометом од 3.864.300 динара.
Francuska: Cene električne energije za domaćinstva od avgusta veće za 10 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данашњи промет на Београдској берзи 275 милиона динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.