Билчик и Немец 26. и 27. јануара у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jan.2023, 16:51

Билчик и Немец 26. и 27. јануара у Београду

Посланици Европског парламента Владимир Билчик и Матеж Немец боравиће у дводневној посети Београду 26. и 27. јануара. Фото: Wikimedia Commons/Olivia Mars То је потврђено Танјугу у кабинетима Билчика и Немеца.
У Скупштини Србије такође је потврђено Танјугу да долазе, као и да ће се састати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са председником Скупштине Србије Владимиром Орлићем.
Орлић ће са посланицима ЕП, како је речено Танјугу у српском парламенту, разговарати о даљој сарадњи Народне скупштине и Европског парламента.
Очекује се да ће посланици Европског парламента поред посете Народној скупштини и састанка са скупштинским руководством као и шефовима свих посланичких група, имати састанке и са председником Србије Александром Вучићем, премијерком Аном Брнабић, министарском за европске интеграције Тањом Мишчевић.
Двојица европарламентараца током посете разговараће и са организацијама цивилног друштва.
Petković: EU da reaguje na otimanje srpskog zemljišta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Билчик и Немец 26. и 27. јануара у Београду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.