Промет на Београдској берзи 26,2 милиона динара, индекси у плусу

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 16:25

Промет на Београдској берзи 26,2 милиона динара, индекси у плусу

На Београдској берзи данас је остварен промет од 26,25 милиона динара, а највише се трговало акцијама Мессер Техногаса из Београда, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Када је о индексима реч, оба су била у плусу и то Belex15 за 1,99 одсто, а Belexline за 1,54 проценат.
Раст >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вредности акција за 12,52 одсто довео је београдско предузеће Месер Техногас на прво место данашње добитничке листе, а акције су на затварању вределе 21.963 динара.
Друго место на листи добитника припало је предузећу Путеви из Ужица, чије су акције на затварању вределе 1.950 динара.
Прво место на листи губитника заузела је компанија Аеродром Никола Тесла из Београда чије су акције пале за 1,1 одсто и на затварању вределе 1.800 динара, а на другом месту се нашао Житопек из Ниша чије су акције на затварању вределе 6.180 динара.
Највише се данас трговало акцијама Месер Техногаса којима је остварен промет од седам милиона динара, док је на другом месту ове листе НИС из Новог Сада са вредношћу промета од 3,6 милиона динара.
Vrednost bitkoina prešla novu granicu i porasla iznad 50.000 dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи 26,2 милиона динара, индекси у плусу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.