Добитници награде „Радник године 2023“ ЈКП „Градска чистоћа“ Београд

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jan.2024, 15:27

Добитници награде „Радник године 2023“ ЈКП „Градска чистоћа“ Београд

ЈКП „Градска чистоћа“ већ пету годину за редом награђује своје најбоље комуналне раднике и возаче. Фото: ЈКП Градска чистоћа Београд Запослени возачи и комунални радници на десет погона ЈКП „Градска чистоћа“ Београд њих 21, као и по један из Сектора оперативе, Службе контроле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обухвата површина, Сектора екологије и унапређења животне средине, двоје из Сектора одржавања, двоје из Сектора депоновања и рециклаже комуналног отпада, и по један из Сектор економских послова, Сектор правних, кадровских и општих послова те Сектора комерцијалних послова, укупно њих 30, награђено је новчаном наградом за свој труд, рад и показано изузетно залагање.
Фото: ЈКП Градска чистоћа Београд -Наснажнија карика предузећа су одувек били комунални радници и возачи комуналних возила. То су људи који раде на терену у најтежим временским условима, током целе године, у три радне смене. Ова награда је знак захвалности и пажње онима који су се највише истакли у послу, као и то да предузеће поштује и вреднује поштен рад и велики труд. Трудили смо се да и ове године унапредимо услове за рад, модернизујемо механизацију, обновимо део возног парка, у жељи да уз веће зараде мотивишемо запослене али им и олакшамо рад на терену, како бисмо сви били још успешнији и у 2024. години- рекао је в.д. директора Марко Попадић.
Planirane vanredne aktivnosti JKP „Gradska čistoća“ Beograd za 31. januar 2024. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добитници награде „Радник године 2023“ ЈКП „Градска чистоћа“ Београд се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.