Од Новог Сада до Београда возом поново 200км на сат

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2023, 12:03

Од Новог Сада до Београда возом поново 200км на сат

Возови између Београда и Новог Сада од јутрос саобраћају брзином од 200 километара на сат, јер су дежурне екипе „Инфраструктуре железнице Србије“ током ноћи на деоници Нова Пазова – Стара Пазова замениле делове контактне мреже који су у среду били украдени. Фото: Градске инфо На >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << замени седам украдених чврстих тачака између Нове Пазове и Старе Пазове радиле су три дежурне екипе „Инфраструктуре железнице Србије“, саопстено је из тог предузећа.
Посао је завршен изузетно брзо и ефикасно, па су ноћас у 2.15 сати замењене четири чврсте тачке на брзој прузи Београд – Нови Сад, а у 4.24 сати и још три чврсте тачке на прузи Београд – Шид.
Из „Инфраструктуре железнице Србије“ подсећају да је због крађе делова контактне мреже на делу брзе пруге између Нове Пазове и Старе Пазове, то предузеће јуче било принуђено да на овој деоници уведе лагане вожње и смањи брзину путничких возова на свега 30 километара на сат.
Sajam knjiga na Novosadskom sajmu od 7. do 13. marta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од Новог Сада до Београда возом поново 200км на сат се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.