Промет на Београдској берзи 2,5 милиона динара, оба индекса у плусу

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 15:55

Промет на Београдској берзи 2,5 милиона динара, оба индекса у плусу

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 2,54 милиона динара, а највише се трговало акцијама Нафтне индустрије Србије (НИС), наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Када је реч о берзанским индексима, Belex15је порастао за 1,78 одсто, а Belexlineза 1,30 процената.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> На данашњој добитничкој листи први је Месер Техногас из Београда чије су акције порасле за 14 одсто, и на затварању достигле вредност од 15.000 динара.
На истој листи нашли су се НИС и Филип Морис из Ниша.
Пад вредности акција за 1,15 одсто довео је Дунав осигурање из Београда на губитничку листу, а акције овог предузећа су на затварању вределе 947 динара.
Најтргованије су данас биле акције НИС-а чијом трговином је остварен промет од 1,34 милиона динара.
Evro pao u odnosu na dolar zbog loših vesti iz evrozone i Nemačke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи 2,5 милиона динара, оба индекса у плусу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.