Промет на београдској берзи око 17 милиона динара индекси и у плусу и у минусу

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2023, 17:01

Промет на београдској берзи око 17 милиона динара индекси и у плусу и у минусу

На Београдској берзи данас је остварен промет од око 17 милиона динара, а најтргованије су биле акције компаније НИС а.д. Нови Сад, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pixabay/Ahmad Ardity Што се индекса тиче, Белекс15 је био у плусу од 0,01 одсто, док је Белеxлине пао за 0,16 процената.
На >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << првом месту данашње добитничке листе налази се АМС Осигурање а.д, Београд  чије акције су порасле за 13,33 одсто и вределе на затварању 850 динара.
На листи губитника први је данас био Ирител а.д. , Београд  са падом вредности акција од 2,95 одсто, које су на затварању трговине вределе 1.150 динара.
Највише се трговало акцијама  НИС а.д, Нови Сад и остварена вредност промет је била 7.412.185динара, а цена акција на затварању је била 726 динара.
Prosečna neto zarada u Srbiji u junu 83.781 dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на београдској берзи око 17 милиона динара индекси и у плусу и у минусу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.