Промет на Београдској берзи 17,01 милиона динара, индекси у паду

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 17:36

Промет на Београдској берзи 17,01 милиона динара, индекси у паду

На Београдској берзи данас је остварен промет од 17,01 милиона динара, а оба индекса забележила су пад, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pixabay/AhmadArdity Индекс Belex15 је пао за 0,69 одсто, док је Belexline опао за 0,57 процената.
На листи добитника, прво место заузела је компанија Аеродром >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Никола Тесла а.д. из Београда чије су акције порасле за 1,39 одсто, док је друго место заузела београдска Динара а.д. чије су акције порасле за 0,13 процената.
Прво место на губитничкој листи заузела је компанија Импол Севал а.д. из Севојна, чије су акције опале за 4,11 одсто, а друго место је припало компанији Мессер Техногас а.д. из Београда чије су акције снижене за 2,4 одсто.
Прва на листи најтргованијих акција је компанија Мессер Техногас а.д. из Београда, са прометом од 6.518.020 динара.
Компанија НИС а.д. из Новог Сада, са оствареним прометом од 5,56 милиона динара, нашла се на другом месту на листи најтргованијих акција.
Bitkoin pao za 3,1 odsto na 47.326 evra,ali na tržišti vlada „ekstremna pohlepa“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи 17,01 милиона динара, индекси у паду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.