Промет на Београдској берзи 129,3 милиона динара, индекси у паду

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Okt.2023, 17:01

Промет на Београдској берзи 129,3 милиона динара, индекси у паду

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 129.384.276 динара, а оба индекса бележе пад, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Вредност индекса Белеx15 пала је за 1,22 одсто, а Белеxлине бележи пад од 0,42 процената.
Данашњу листу добитника предводи Гоша >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ФОМ а.д. из Смедеревске Паланке, чије је цена акција на затварању износила 800 динара што је пораст вредности од 6,67 одсто.
Друго место заузима нишки Житопек, са оствареним прометом 2,2 милиона динара, а чија је вредност акција на затварању износила 3.046 динара.
Пад вредности акција од 5,17 одсто београдски Аеродром Никола Тесла довео је на прво место на губитничкој листи, а вредност акција на затварању 1.707 динара.
Данас се највише трговало акцијама београдског Аеродрома Никола Тесла којима је остварен промет од око 15 милиона динара, а следе акције нишког Житопека, 2,25 милиона динара, затим акције крушевачког Југопревоза са вредношћу промета од 814.200 динара.
Prinos kukuruza u Evropi ispod proseka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи 129,3 милиона динара, индекси у паду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.