Београд добија 120 рециклажних звона за стаклену амбалажу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2022, 12:02

Београд добија 120 рециклажних звона за стаклену амбалажу

Град Београд добио је 120 нових рециклажних контејнера за прикупљање стаклене амбалаже, објавио је НАЛЕД. Фото: Unsplash/Sigmund Почетак постављања контејнера-звона биће најављен сутра, а на догађају, који ће бити уприличен тим поводом, биће говора о значају правилног раздвајања стакленог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и другог амбалажног отпада.
У оквиру иницијативе која је део регионалног пројекта „Управљање стакленом амбалажом на Западном Балкану“ до сада је постављено готово 700 рециклажних контејнера у Новом Саду, Нишу, Крагујевцу, Сомбору и Варварину.
„Захваљујући промоцији и раду на подизању свести грађана о предностима рециклаже, количине прикупљеног стакленог отпада у овим местима повећане су за 50 одсто“, поручио је НАЛЕД.
Počela prijava mladih za 5.000 dinara, traje do 15. decembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Београд добија 120 рециклажних звона за стаклену амбалажу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.