Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Apr.2021, 10:18

114. Beogradska biciklistička „Kritična masa“: Deset godina vožnji

U subotu, 24. aprila 2021. od 17.00 biće održana 114. Beogradska biciklistička „Kritična masa“ čime će „Ulice za bicikliste“ obeležiti 10 godina rada. Okupljanje počinje u 16.30 na Trgu Nikole Pašića. Članovi udruženja „Ulice za bicikliste“ pozivaju sve dvotočkaše, roleraše, skejtere i trotinetaše da im se pridruže u današnjoj vožnji, da zajedno proslave „deceniju zajedničkih … Članak 114. Beogradska biciklistička „Kritična masa“: Deset godina vožnji se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Obeležavanje Dana Vojske Srbije: Koncerti na otvorenom

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Apr.2021

Povodom Dana Vojske Srbije, u nedelju, 25. aprila 2021, Reprezentativni orkestar Garde i Umetnički ansambl „Stanislav Binički“ održaće koncerte. Ministarstvo odbrane saopštilo je da će Reprezentativni orkestar Garde održati promenadni koncert u centru prestonice, koji će početi u 11.00,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.