Промет на Београдској берзи готово 11 милиона динара, индекси у благом паду

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 17:31

Промет на Београдској берзи готово 11 милиона динара, индекси у благом паду

На Београдској берзи данас је остварен промет од 10,9 милиона динара, а оба индекса су била у благом паду, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Белеx15 је ослабио за 0,05 одсто, док је Белеxлине слабији за 0,03 процената.
Раст вредности акција од 0,17 одсто довео Аеродром >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << НИкола Тесла из Београда на прво место данашње добитничке листе, са акцијама чија је вредност на затварању износила 1.730 динара.
Друго место на истој листи припало је Нафтној индустрији Србије из Новог Сада чије су акције на затварању вределе 809 динара.
Губитничку листу данас предводи БАС из Београда са падом вредности акција од 2,60 одсто, док је други на листи губника Дунав осигурање из Београда.
Данас се највише трговало акцијама Житопека из Ниша којима је остварен промет од 6,89 милиона динара.
На другом месту најтргованијих акција нашло се Дунав осигурање са вредношћу промета од преко два милиона динара.
Bajnens: Bitkoin porastao za 2,21 odsto i bliži se granici od 40.000 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи готово 11 милиона динара, индекси у благом паду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.