Промет на Београдској берзи данас 1,68 милиона динара, индекси у порасту

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 17:04

Промет на Београдској берзи данас 1,68 милиона динара, индекси у порасту

На Београдској берзи данас је остварен промет од 1,68 милиона динара, а оба индекса су забележила раст, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Belex15 је порастао за 0,02 одсто, а Belexline за 0,25 процената.
Прво место на добитничкој листи припало је нишкој Минг ковачници, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чије акције су забележиле раст вредности од 30 одсто, и на затварању вределе 416 динара.
Друго место припало је предузећу Импол Севал из Севојна чије су акције порасле за девет одсто.
На листи губитника данас су се нашли Дунав осигурање из Београда и Филип Морис из Ниша.
Најтргованије су биле акције Дунав осигурања којима је остварен промет вредан 427.286 динара, док се на другом месту те листе нашла Минг ковачница са прометом од 427.320 динара.
Svetsku ekonomiju u 2024. očekuje neizvesnost, neophodna globalna saradnja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи данас 1,68 милиона динара, индекси у порасту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.