Пио Фонд: Служба 1 Нови Београд привремено на адреси Венизелосова 31, на Дорћолу

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 16:46

Пио Фонд: Служба 1 Нови Београд привремено на адреси Венизелосова 31, на Дорћолу

Због неопходне реконструкције објекта, од среде, 26. априла 2023. године, Служба Филијале за град Београд 1, привремено се измешта из Булевару уметности 10 на Новом Београду, на нову адресу – Венизелосова 31 на Дорћолу. Реконструкција се обавља како би се обезбедили бољи услови за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << коришћење услуга и остваривање права осигураника и корисника, као и бољи технички услови за рад запослених. До уторка, 25. априла, до 12.00 часова, шалтерска служба ће радити паралелно, на обе адресе, а након тога само у Венизелосовој 31. Фото: PIO fond Вештачења по захтевима за помоћ и негу другог лица и телесно оштећење корисника из Београда, која су се обављала у Булевару уметности 10, од 1. марта 2023. године, обављају се у Венизелосовој 31, како се и наводи у позивима за вештачење које корисници добијају.
Без обзира на сукцесивно измештање Службе Филијале за град Београд 1 и осталих организационих јединица Фонда које послују на истој адреси, посао се све време несматано обавља, без прекида у раду.
Очекује се да ће Служба Филијале за град Београд 1, као и друге организационе јединице Фонда ПИО које послују на истој адреси, током лета 2024. године наставити са радом на старој адреси, у Булевару уметности 10, када ће се, према плану, завршити реконструкција.
Preko 300 amandmana u nacrtu izveštaja Evropskog parlamenta o Kosovu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пио Фонд: Служба 1 Нови Београд привремено на адреси Венизелосова 31, на Дорћолу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.