Данашњи промет на Београдској берзи 1,1 милијарда динара, индекси у паду

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 16:05

Данашњи промет на Београдској берзи 1,1 милијарда динара, индекси у паду

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 1.111.650.723 динара, а највише се трговало акцијама Дунав осигурања, наведено је у извештају берзе. Фото: Pexels/Alesia Kozik Када је реч о индексима, Белеx15 је пао за 0,50 одсто, а Белеxлине за 0,28 одсто.
На листи добитника нашло се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << само Дунав осигурање из Београда, са вредношћу промета од 2,2 милиона динара, чије су акције на затварању достигле вредност од 982 динара.
На данашњој листи губитника је Ауто кућа 21. мај из Београда, чије су акције пале за 7,83 одсто, и на затварању вределе 600 динара.
На другом месту губитничке листе је аеродром Никола Тесла из Београда са вредношћу акција на затварању од 2.060 динара, док се на трећем месту налази компанија НИС из Новог Сада чије су акције вределе 712 динара.
Акције Дунав осигурања данас су се нашле на првом месту по тргованости, а трговином њима је остварен је промет од 2.290.271 динара.
На другом месту листе тргованости је компанија НИС, док је на трећем аеродром Никола Тесла.
Bajnens: Bitkoin ponovo iznad 27.000 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данашњи промет на Београдској берзи 1,1 милијарда динара, индекси у паду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.