Кошаркаши Партизана вечерас играју против Будућности у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Dec.2023, 14:06

Кошаркаши Партизана вечерас играју против Будућности у Београду

Кошаркаши Партизана вечерас од 21 сати дочекују екипу Будућности у утакмици 12. кола АБА регионалне лиге. Фото: Танјуг/Немања Јовановић Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред меч да су мисли његовог тима окренуте само вечерашњој утакмици.
„Сутра нам у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Арену долазе наши спортски пријатељи и велика нам је жеља да им покажемо наше гостопримство и да утакмица протекне у правој спортској атмосфери. Пред нама је данас један тренинг на ком ћемо показати неке важне елементе за сутрашњу утакмицу и покушати да се припремимо на најбољи могући начин. Будућност је противник који заслужује велико поштовање и само са максималним могућим приступом и игром на високом енергетском нивоу можемо да се надамо доброј утакмици по нас“, рекао је Обрадовић за клупски сајт.
Партизан је саопштио да ће на ниво 400 бесплатно моћи ученици основних школа. Све што је потребно јесте да ученици на улазу покажу ђачку књижицу, пасош или други документ који потврђује њихов узраст.
FK Partizan objavio cene ulaznica za 171. „večiti“ derbi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас играју против Будућности у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.