Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 10:41

Ово је нелегална зграда Ђиласовог кандидата за градоначелника Београда! (ФОТО)

Испливале су фотографије нелегалне зграде коју је Обрадовић градио мимо закон. Лажни борац против урбанистичког хаоса, човек који се без трунке блама китио перјем актуелне власти и председника Србије Александра Вучића, тајкунски кандидат за градоначелника Београда Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Обрадовић ухваћен је у мега скандалу – нелегално је сазидао зграду у Учитељској улици у Београду. Фото: ATAImages/ A.H./Google street Након што су обелодањени шокантни подаци који су продрмали политичку сцену у Србији о томе да је Обрадовић уместо 470 сазидао 610 квадрата у ширем центру престонице, испливале су фотографије нелегалне зграде коју је Обрадовић градио мимо закона.
Фото: Google street На основу документације до које је дошао Информер, Обрадовић је имао обавезу да изгради и две гараже и два паркинг места, али је уместо тога он градио локале, што се може видети и на фотографијама.
Фото: Google street Сада када је ухваћен у овом незапамћеном скандалу, а имајући у виду да се јавно залагао за рушење нелагално изграђених, питање које се само намеће је и да ли ће срушити ову у зграду ако неким чудом буде у прилици да води престоницу.
Isplivali dokazi: Đilasov kandidat za gradonačelnika nelegalno gradi (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово је нелегална зграда Ђиласовог кандидата за градоначелника Београда! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.