Промет на Београдској берзи девет милиона динара, најтргованије акције НИС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2023, 17:14

Промет на Београдској берзи девет милиона динара, најтргованије акције НИС-а

На Београдској берзи данас је остварен промет од 9,1 милион динара, а највише се трговало акцијама Нафтне индустрије Србије (НИС), наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Када је реч о индексима, Belex15 је забележио раст од 0,22 одсто, а Belexline за 0,17 процената.
Раст вредности >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << акција од два одсто довео је Гошу Фом из Смедеревске Паланке на прво место данашње добитничке листе, док су акције ове фирме на затварању трговања вределе по 720 динара.
На другом месту добитничке листе је Аеродром „Никола Тесла“ из Београда чије су акције вределе на затварању 1.736 динара.
На данашњој губитнички листи једини је НИС, чије су акције ослабиле за 0,87 одсто и на затварању оствариле вредност од 801 динар.
Данас се највише трговало акцијама НИС-а којима је остварена вредност промета од 5,94 милиона динара, док се на другом месту нашло Дунав осигурање из Београда са прометом од 294.200 динара.
Razvojni centar Majkrosofta u Srbiji otvara 60 novih radnih mesta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи девет милиона динара, најтргованије акције НИС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.