Петковић: Захваљујући дипломатској акцији Београда, лекови стигли на КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Nov.2023, 11:57

Петковић: Захваљујући дипломатској акцији Београда, лекови стигли на КиМ

Захваљујући интензивној и дугој дипломатској борби Београда, контингент наших лекова стигао је на Косово и Метохију и ускоро ће бити допремљен у српске болнице, саопштио је данас директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић „Два шлепера и камион >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << с неопходним лековима и инфузионим растворима синоћ су ушли на КиМ и биће након процедура распоређени по нашим здравственим установама“, навео је Петковић на платформи X.
Због готово двогодишње блокаде и опструкције Приштине која је измишљала разне административне препреке, били смо на прагу хуманитарне катастрофе, истакао је он.
„О томе је Београд редовно упозоравао званичнике ЕУ током дијалога, али и остале међународне актере. Никад нећемо одустати од нашег народа на КиМ!“, закључио је он.
 
Ministar Vučević prisustvovao obeležavanju 75 godina rada Vojnotehničkog instituta

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Петковић: Захваљујући дипломатској акцији Београда, лекови стигли на КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.