Авион „Ер Србије“ из Тел Авива слетео у Београд

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Okt.2023, 07:32

Авион „Ер Србије“ из Тел Авива слетео у Београд

Авион „Ер Србије“ из Тел Авива слетео је у 01.33 часа у Београд, објављено је на сајту аеродрома „Никола Тесла“. Фото: Танјуг/Ана Спремо Авион на лету ЈУ 9071 кренуо је 40 минута после поноћи из Тел Авива.
„Ер Србија“ је у недељу саопштила да ће, у сарадњи са Владом Србије, обавити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лет из Тел Авива.
Шеф кабинета министра спољних послова Ивице Дачића, Никола Недељковић допутовао је у недељу увече у Израел како би помогао у евакуацији држављана Србије који су се од суботе налазили на аеродрому у Тел Авиву.
Он је за Тањуг рекао да ће полетети авион са 132 путника и истакао да на аеродрому „Бен Гурион“ након тог лета више неће бити српских држављана.
Палестинска милитантна група Хамас саопштила је у недељу касно увече да је гађала међународни аеродром „Бен Гурион“ код Тел Авива.
Teretna vozila na Batrovcima na izlazu čekaju četiri sata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Авион „Ер Србије“ из Тел Авива слетео у Београд се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.