Србијавоз за „Новосадски Октоберфест“ увео ванредне поласке за Београд

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Sep.2023, 14:58

Србијавоз за „Новосадски Октоберфест“ увео ванредне поласке за Београд

Београђани и Сремци који планирају да дођу на Новосадски Октоберфест 6. и 7. октобра могу да рачунају на безбедан повратак кући након завршетка програма фестивала. Наиме, Србијавоз је увео ванредне поласке из Новог Сада у 1.30 ујутру 7. и 8. октобра. Воз ће на путу до станице Београд >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Центар заустављати у Сремским Карловцима, Бешкој, Инђији, Старој Пазови, Новој Пазови, Батајници, Земуну и Новом Београду, тако да ће и житељи овог дела Срема моћи да посете „Новосадски Октоберфест“.
Информације о програму „Новосадског Октоберфеста“ можете да потражите на линку.
Улазнице за „Новосадски Октоберфест“ можете да купите на продајним местима Гигстиџа и онлајн.
Возне карте можете да купите на железничким станицама и онлајн на линку.
Koncert Kamernog orkestra „Profundis“ iz Makedonije, 23. septembra u Sinagogi

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србијавоз за „Новосадски Октоберфест“ увео ванредне поласке за Београд се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.