На Велетржници Београд највише се траже лубенице

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 14:22

На Велетржници Београд највише се траже лубенице

Претходне недеље на првом месту по обиму трговања нашла се лубеница, чији је промет повећан за пет одсто у односу на претходни период, за њом следе парадајз, диња, бресква, купус, и паприка, саопштиле су данас Велетржнице Београд. Фото: Танјуг/Јована Милићевић Они наводе да је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у односу на претходни период забележен дупло већи промет диње, јабуке и кукуруза шећерца, као и да је порастао промет купуса и тиквице, док расте и потражња за шљивама.
Подсећају да на Велетржницу Београд шљива стиже из Ваљева, Тополе и околине Београда, и да се може купити по цени од 70 до 90 динара по килограму.
Ekonomija evrozone kvartalno porasla za 0,3 odsto, međugodišnje za 0,6 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Велетржници Београд највише се траже лубенице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.