Линија Ер Србије од Београда до Чикага функционише одлично

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 14:36

Линија Ер Србије од Београда до Чикага функционише одлично

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да одлично функционише директна лиња Ер Србије од Београда до Чикага, која је успостављена средином маја после три деценије паузе. Фото: Танјуг/Ана Спремо Вучић је за ТВ Прва најавио да ће аеродром „Никола Тесла“ добити и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << другу писту.
Он је изразио уверење да ће брзо бити решени сви технички проблеми на аеродрому са огромним повећањем путника, а као пример навео је да само за Египат у летњој сезони има 12 авиона дневно.
Преседник се те теме додакао док је говорио о плановима развоја Београда, у вези са одржавањем светске изложбе ЕXПО 2027. од 15. маја до 15. августа, када, како је рекао, Србија очекује госте из 97 земаља и представнике бројних међународних организација, што ће у Београд довести додатних 2,6 милиона туриста.
U Srbiji će prosečna plata do 2025. godine biti 1.024 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Линија Ер Србије од Београда до Чикага функционише одлично се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.