Панчев: Је ли оно торнадо синоћ прошао кроз Београд или је то била Звезда?

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 12:40

Панчев: Је ли оно торнадо синоћ прошао кроз Београд или је то била Звезда?

Бивши фудбалер Црвене звезде Дарко Панчев изјавио је за Спортал након утакмице „црвено-белих“ и Фјорентине да не зна да ли је торнадо синоћ прошао кроз Београд или је то била игра Црвене звезде. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Фудбалери Црвене звезде убедљиво су синоћ савладали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << италијанску Фјорентину са 5:0 (5:0) у пријатељском мечу, који је шампиону Србије послужио као генерална проба пред старт нове сезоне.
„Не знам је ли од 20 часова до 20.30, у тих пола сата, кроз Београд прошао торнадо, онај што већ неколико дана хара Балканом, или је оно била Звезда, то ме интересује. Опет су ту поређења с нама из 1991. године. То је с једне стране добро, јер значи да тим вреди, али не треба никог ни са ким поредити, ови момци су показали да су одлични на свој начин, у скаладу с овим временом“, истакао је Панчев.
Додаје да је за српски фудбал врло битно што је Црвена звезда директни учесник Лиге шампиона. „Гледао сам утакмицу против Фјорентине, то баш делује добро. За све ово време колико Звезда доминира и осваја титуле, увек напредује и све је боља. Велика је ствар што је Звезда директни учесник Лиге шампиона, не само за клуб и српски фудбал, већ и за фудбал у региону, па и за нас у Македонији. И овде има звездаша као што знате. Терзић ради одличан посао, његови сарадници исто, то се види, то се одражава и на терен, па и на резултате. Уживаћемо у новој сезони“, закључио је Панчев.
Vaterpolisti Srbije izgubili od Grčke u polufinalu Svetskog prvenstva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Панчев: Је ли оно торнадо синоћ прошао кроз Београд или је то била Звезда? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.