Лет Ер Србије Београд-Лондон преусмерен у Праг због медицинских разлога

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 07:31

Лет Ер Србије Београд-Лондон преусмерен у Праг због медицинских разлога

Јучерашњи лет Ер Србије ЈУ380 из Београда до Лондона, преусмерен је на аеродром у Прагу, након што је једном путнику позлило током лета, саопштила је Ер Србија. Фото: Танјуг/Ана Спремо Како је наведено, посада је одмах покушала да пружи прву помоћ путнику, у складу са свим процедурама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << које се примењују у таквим ситуацијама, а авион је на аеродрому дочекала екипа хитне помоћи.
„С обзиром на трајање обавезног поступка у таквим ситуацијама, истекло је радно време посаде. Компанија је у међувремену обезбедила нову посаду која је стигла у Праг и лет ЈУ380 биће ускоро настављен ка Лондону“, навела је Ер Србија.
Повратни лет ЈУ381 из Лондона до Београда биће реализован у каснијим вечерњим часовима.
„Надлежне службе предузимају све што је у њиховој моћи да помогну путницима који су због кашњења пропустили своје конекције и да их преусмере на алтернативне летове или да за њих обезбеде хотелски смештај, уколико је потребно“, саопштила је Ер Србија.
Samung predstavio nove modele preklopnih telefona, želi da konkuriše Eplu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лет Ер Србије Београд-Лондон преусмерен у Праг због медицинских разлога се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.