Руте и Бетел допутовали у Београд, дочекала их Ана Брнабић

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 18:31

Руте и Бетел допутовали у Београд, дочекала их Ана Брнабић

Премијерка Србије Ана Брнабић дочекала је данас на аеродрому „Никола Тесла“ холандског премијера Марка Рутеа и премијера Луксембурга Гзавијеа Бетела. FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ/ nr Они су слетели на београдски аеродром у 16.20.
Руте и Бетел ће се у Палати Србија састати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најпре са председником Србије Александром Вучићем са којим ће одржати заједничку конференцију за медије.
Званични састанак са Брнабић заказан је у 20.15 часова.
Brnabić sutra u Briselu na panel diskusiji, sastanci sa najvišim zvaničnicima EU

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руте и Бетел допутовали у Београд, дочекала их Ана Брнабић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.