Вучић: Обилазницу око Београда отварамо на Видовдан

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 11:19

Вучић: Обилазницу око Београда отварамо на Видовдан

Председник Србије Александар Вучић гостује у емисији „Ново викенд јутро“, која се емитује на ТВ Пинк, а где говори о свим актуелним темама. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Председник је рекао Србија мора да се бори, да ради на свим фронтовима, и да буде чврста када треба, али и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << паметна у циљу постизања компромиса.
Преседник је подсетио да ће обилазница око Београда бити отворена 28. јуна, на Видовдан.
Вучић каже да се нада да ће учесници јучерашњег протеста отићи до обилазнице, пошто, како каже, обично обилазе по Србији све што је он урадио. „Чезну да обиђу Београд на води. И сви они што ми псују мајку, први су у реду на Ривер фесту. Све што купе, купе у Галерији. А нигде не би могли да дођу да нисам, уз Синишу Малог, имао довољно снаге да се борим против њих и њихових подметачина. Да користе Соко воз, и да се хвале како је диван воз, и пруга. Рачунам да ће да прошетају и до обилазнице“, рекао је председник.
Он истиче да се против њега води лична кампања, зато што њом управља један тајкун који је желео да буде власник Србије. „Он је упрегао све политичке снаге, они су његове слуге. И леви и десни, нема разлике између Обрадовића и Ђиласа. На свим скуповима су заједно. Један жели да га доживе урбаног, а овај други да га не схвате као издајника. Њихови лични интереси су једино чиме се руководе. Али ја разумем и да постоји значајан број људи у Србији који подржава те странке, и зато сам спреман да разговарам са њима. Али нећу разговарати са онима који људе називају говедима и овцама, попут једног глумца“, каже председник.
Kurti neće da formira ZSO, već želi rat i da nas uvuče u sukob sa NATO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Обилазницу око Београда отварамо на Видовдан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.