Ер Србија успоставила сезонске летове између Београда и Охрида

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 14:25

Ер Србија успоставила сезонске летове између Београда и Охрида

Ер Србија је данас покренула директну авио-линију између Београда и Охрида, а до тог града у Северној Македонији, национална авио-компанија ће саобраћати са аеродрома у Београду, четири пута недељно, сваког понедељка, среде, петка и суботе. Фото: Танјуг/Ер Србија Инаугурациони >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лет Ер Србије свечано је дочекан на аеродрому Свети Апостол Павле у Охриду, саопштила је Ер Србија.
„Приликом избора дестинација, путници велику пажњу обраћају и на њихову доступност. Директна авио-веза неретко представља одлучујући фактор. Имајући то у виду, од почетка 2023. године нашу мрежу смо обогатили са више од 20 градова широм Европе, Северне Америке, Азије и Африке до којих нисмо летели у 2022“, рекао је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Бошко Рупић.
Фото: Танјуг/Ер Србија Додао је да ће линија Ер Србије успостављена до Охрида бити интересантна путницима и да ће их мотивисати да одмор проведу управо на „македонском слатководном мору“. „Сваки одлазак у Охрид за тренутак ће вас вратити у античко доба и некадашњи Лихнидос. Природне лепоте, 2300 сунчаних сати годишње и гостољубиви становници учиниће да уживају сва ваша чула. Посетите неку од 365 цркава и направите фантастичне фотографије са видиковца испред цркве Светог Јована, која је један од симбола града. Уживајте у локалним специјалитетима, охридској пастрмки или јагњетини, а љубитеље вина одушевиће и богата понуда винских подрума“, нагласио је Рупић.
Из Ер Србије наглашавају да ће од Охрида, преко Београда, путници имати добру повезаност са великим бројем дестинација у мрежи српске националне авио-компаније, попут Амстердама, Беча, Берлина, Болоње, Цириха, Диселдорфа, Франкфурта, Хамбурга, Копенхагена, Љубљане, Њујорка, Осла, Подгорице, Прага, Рима, Венеције и Загреба. Додали су да више информација о активностима српског националног авио -превозника заинтересовани путници могу пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.
EU razmatra reformu energetskog sistema, neslaganja oko subvencija za ugalj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ер Србија успоставила сезонске летове између Београда и Охрида се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.