Почетак београдског Бир феста одложен за сутра због обилних киша

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jun.2023, 15:57

Почетак београдског Бир феста одложен за сутра због обилних киша

Фестивал музике и пива Белгрејд бир фест (Белграде Беер Фест) због непогодних временских услова, неће почети вечерас, како је било најављено, већ у суботу 17. јуна, саопштили су данас организатори.
„Сигурност посетилаца, извођача и људи који су укључени у реализацију Бир феста >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су нам на првом месту. Екстремни временски услови и обилне кише створиле су неповољне услове за одржавање фестивала, па смо донели одлуку да померимо почетак за још један дан“, каже се у саопштењу.
Из Скај мјузика (Sky Music) су додали да не могу да занемаре „чињеницу да се читава земља бори са поплавама и да је у овом тренутку у чак 37 општина и градова у Србији проглашено ванредно стање“.
Организатори су нагласили да су одлуку о одлагању почетка фестивала за још један дан донели су складу са консултацијама са Републичким хидрометеоролошким заводом и другим надлежним институцијама.
Како је најављено, ускоро ће имати информације о могућим изменама у програму Белгрејд бир фест-а.
Почетак Бир феста је био предвиђен за 15. јун, али је због обилних киша програм те вечери био померен за понедељак, и очекивао се почетак фестивала вечерас.
Povezivanje država i ljudi – autoput Kuzmin–Sremska Rača, radovi duž čitave trase (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почетак београдског Бир феста одложен за сутра због обилних киша се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.