„Ер Србија“ увела директне летове између Београда и Палерма

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 13:03

„Ер Србија“ увела директне летове између Београда и Палерма

„Ер Србија“ је данас, летом ЈУ558, успоставила нову линију између Београда и Палерма. Фото: Танјуг/Сава Радовановић До административног центра Сицилије, национална авио-компанија саобраћаће са Аеродрома „Никола Тесла“ Београд, два пута недељно, сваке среде и суботе, током >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << целе летње сезоне.
Инаугурациони лет „Ер Србије“ дочекан је на аеродрому „Фалконе Борселино“ (Фалцоне Борселлино), смештеном у Пунта Раиси, 35 километара од центра Палерма, наведено је у саопштењу српског националног авиопревозника. „Спој историје, традиције, културе и забаве, чини Палермо веома атрактивним за одмор, привлачећи подједнако оне који воле активна путовања, али и оне који би радије одмарали на плажи, уз књигу. Увођењем директне авио-линије до тог града, омогућили смо путницима да до тог италијанског острва стигну за нешто мање од два сата. Уз директне летове до Катаније, које смо недавно увели, путници су у прилици да комбинују летове и тако упознају целу Сицилију. Верујемо да ће многи искористити ту прилику“, каже Бошко Рупић, директор за комерцијалу и стратегију „Ер Србије“.
Палермо је приморска метропола која плени бојама, мирисима и укусима. У тој европској престоници уличне хране обавезно испробајте уличне специјалитете и то рукама, јер тако раде прави Сицилијанци. Не смете отићи из Палерма а да нисте пробали Палермо сфинционе дугу, меку пицу са сосом од лука, сицилијанским цациоцавалло сиром, презлама, ориганом и инц́унима. Када се уморите од шетње, недалеко од Палерма чека вас плажа „Монделло“ са финим песком и кристално чистим морем, наводи се у саопштењу. Из Палерма, преко Београда, „Ер Србија“ омогућава и добре конекције до других градова у својој мрежи као што је Диселдорф, Цирих, Амстердам, Париз, Истанбул, Беч, Љубљана, Загреб, Берлин, Осло и Штутгарт.
Proglašeni najbolji preduzetnici u izboru Blica, Mali obećao podršku države

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Ер Србија“ увела директне летове између Београда и Палерма се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.