Представници аутомобилског сектора Југоисточне Европе на конференцији у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 16:05

Представници аутомобилског сектора Југоисточне Европе на конференцији у Београду

Развој нових технологија, е-мобилност, као и улазак компанија у ланце добављача биће главне теме конференције „SEE Automotive – Connect&Supply“ која ће се сутра и прекосутра одржати у Београду, објавила је данас Развојна агенција Србије (РАС). Фото: Pixabay/andreas160578 Из РАС су навели да ће конференција >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << окупити више од 250 представника компанија аутомобилског сектора из Југоисточне Европе и више од 20 еминентних говорника.
Другог дана конференције, у оквиру Европске мреже предузетништва, Развојна агенција Србије организоваће Б2Б пословне сусрете.
Организатор конференције је AC Serbia (Automotive Cluster Serbia) у сарадњи са Развојном агенцијом Србије, а уз подршку Немачке организације за међународну сарадњу ГИЗ.
AC Serbia (Automotive Cluster Serbia) је мрежа српских компанија и организација које се баве производњом делова и компоненти за аутомобиле, односно пружањем услуга у аутомобилском сектору.
Fon Kramon pozvala vladu u Prištini da povuče specijalce sa severa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представници аутомобилског сектора Југоисточне Европе на конференцији у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.