Срби са КиМ на путу за Београд стигли у Степојевац

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 20:17

Срби са КиМ на путу за Београд стигли у Степојевац

Срби са Косова и Метохије који су пешице кренули на скуп „Србија наде“ у Београду данас су стигли до насеља Степојевац у општини Лазаревац, где их је дочекао председник те општине и Општинског одбора Српске напредне странке Лазаревац Бојан Стевић.
Фото: Танјуг/СТР “Мени >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је изузетно задовољство, част и привилегија што могу испред својих колега и грађана општине Лазаревац, да поздравим нашу драгу браћу са Косова и Метохије, који су својом неизмерном љубављу, пре свега према КиМ, затим према нашој Србији, и поштовању које осећају према председнику наше земље Александру Вучићу, одвојили се од својих породица да би препешачили целом деоницом од Косова и Метохије, до Београда, како би заједно учествовали на великом народном скупу, 26. маја на Тргу Републике у Београду“, изјавио је Стевић.
Он је истакао да ће они који буду на том митингу “јасно поручити“ да Србија жели будућност, мир и даљи просперитет са Александром Вучићем.
“Нема времена да се гледа у прошлост, већ само у будућност. Ово што су ови људи за осам дана препешачили, показује шта је јасна порука свих нас, а то је чврста подршка према Александру Вучићу и целој влади Републике Србије, према СНС“, рекао је Стевић и додао да не сумња да ће они који су ових дана пешачили, на скупу 26. маја “добити велики аплауз“.
“Послаће се јасна порука да се власт може мењати само на један демократски и цивилизован начин, гласањем. А кад год буде било гласање, СНС и Александар Вучић ће убедљиво остварити резултате, још убедљивије него до сада“, закључио је Стевић.
“Захваљујем се господину Стевићу на добром дочеку и надам се да ћемо моћи да му се одужимо када буде гост Митровице, а захваљујем и председнику наше општине Косовска Митровица Александру Спирићу, председнику Српске листе Милану Радоичићу, као и директору Канцеларије за КиМ Петру Петковићу“, рекао је Томислав Костић из Косовске Митровице.
Он је изразио наду да ће на скупу 26. маја у Београду бити што већи број људи.
“Издржали смо, расположени смо, сложни смо и насмејани. Сутра стижемо у Београд, нема предаје. Видимо се 26. у што већем броју“, рекао је Костић.
Група Срба са КиМ кренула је пешице за Београд на скуп подршке председнику Србије који је заказан за 26. мај у Београду.
Они су одевени у мајице на којима пише „За Србију, за Вучића, Срби са Косова и Метохије“ и носе транспарент са истим текстом.
Mošti Svetog Nikolaja stigle u Vaznesenjsku crkvu u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Срби са КиМ на путу за Београд стигли у Степојевац се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.