Летонска авио-компанија покреће линије за Београд

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 09:03

Летонска авио-компанија покреће линије за Београд

Летонска национална авио-компанија Ер Балтик саопштила је да ове недеље покреће директне летове на линијама Рига – Београд, Рига – Јереван и Рига – Баку. Фото: Unsplash/rparmly У званичном саопштењу компаније се наводи да је предвиђено да летови између Риге и Београда трају два сата >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и 15 минута, Риге и Јеревана четири сата и 15 минута, а између Риге и Бакуа четири сата и 50 минута, преноси Танјуг.
Током овогодишње летње сезоне, Ер Балтик ће понудити укупно 20 нових међународних линија.
Najveća ušteda na grejanju i štedljivim sijalicama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Летонска авио-компанија покреће линије за Београд се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.