Ер Србија успоставила летове из Београда до Хамбурга

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 19:44

Ер Србија успоставила летове из Београда до Хамбурга

Ер Србија је данас, летом ЈУ394 у 17:30 часова, успоставила директне летове између Београда и Хамбурга, а српска национална авио-компанија летеће три пута недељно, сваког понедељка, среде и петка. Фото: Pixabay/PublicDomainPictures Инаугурациони лет Ер Србије свечано је дочекан на хамбуршком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << аеродрому, смештеном 8,5 километара северно од центра града.
„Хамбург је девета дестинација наше компаније у Немачкој поред Берлина, Диселдорфа, Франкфурта, Хановера, Нирнберга и Штутгарта из Београда, као и Келна и Франкфурт-Хана до којих летимо са аеродрома Константин Велики у Нишу. Верујемо да ће наша нова, редовна линија између Београда и Хамбурга бити пођеднако занимљива и онима који до тог града на северу Немачке путују пословно, као и онима који желе да га упознају туристички.
Бројни су разлози да посетите Хамбург и зато већ данас резервишите карту“, изјавио је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Бошко Рупић.
Ер Србија нуди добру повезаност из Хамбурга, преко Београда, до других дестинација у својој мрежи попут Солуна, Атине, Истанбула, Букурешта, Софије, Тиране, Скопља, Сарајева, Рима, Малте, Сплита, Дубровника, Тивта, Подгорице, Беча, Пуле, Ријеке, Задра, Фиренце, Катаније, Напуља, Палерма и Ларнаке.
Kamioni na prelazu Šid čekaju četiri, na Kelebiji tri sata

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ер Србија успоставила летове из Београда до Хамбурга се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.