Кошаркаши Партизана вечерас у Београду дочекују екипу Студентског центра

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 10:38

Кошаркаши Партизана вечерас у Београду дочекују екипу Студентског центра

Кошаркаши Партизана дочекаће вечерас екипу Студентског центра у првом мечу четвртфинала плеј-офа регионалне АБА лиге. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред почетак четвртфиналне серије АБА лиге против да се екипа окреће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << примарном циљу после испадања из Евролиге.
„Примарни циљ који смо имали је освајање АБА лиге и у потпуности смо посвећени изазовима који нас очекују. Играмо против екипе која је показала да не смемо да је потценимо и која је и ове и прошле сезоне показала да уме да буде незгодна“, рекао је Обрадовић на конференцији за медије у Београду.
На питање да ли је екипа спремна да се „пребаци“ са Евролиге на АБА лигу, Обрадовић нема дилему. „За мене је Евролига завршена прича, ни са ким више не причам о ономе што се десило, сви смо се окренули новом циљу. Замолио сам људе из стручног штаба и играче да се не враћамо на Евролигу и да размишљамо само о ономе што нас чека. Претпостављам да ћемо бити на нивоу мотивације као и до сада, а можда чак и мотивисанији, поготово јер су имали доста дана да се припреме. Поштујемо противника, али желимо да кренемо победом почнемо плеј-оф“, истакао је Обрадовић.
Партизан ће на овом мечу играти без повређеног Алексе Аврамовића. Меч између Партизана и Студентског центра биће одигран вечерас од 19 сати у дворани „Александар Николић“. Други меч на програму је 18. маја у Подгорици, а термин евентуалне мајсторице биће накнадно објављен.
Crvena zvezda deklasirala Budućnost i povela u polufinalnoj seriji ABA lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас у Београду дочекују екипу Студентског центра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.