Стано: Лајчак сутра у Приштини, у петак у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 14:53

Стано: Лајчак сутра у Приштини, у петак у Београду

Специјални представник Европске уније Мирослав Лајчак сутра ће боравити у Приштини, а у петак у Београду, потврдио је данас портпарол Европске комисије Петер Стано. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „Лајчак редовно путује у регион и често посећује Приштину и Београд, посебно након >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << састанака на високом нивоу у Бриселу како би пратио и покренуо оно што је одлучено или договорено у Бриселу и припремио следеће кораке и састанке“, истакао је Стано у саопштењу за медије.
„У том контексту могу да потврдим да ће он сутра бити у Приштини, а у петак у Београду“, прецизирао је Стано.
Evropski parlament odobrio izveštaj Evropske komisije o tzv. Kosovu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стано: Лајчак сутра у Приштини, у петак у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.