Народно позориште у Београду отказало све представе и активности поводом Дана жалости

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 16:11

Народно позориште у Београду отказало све представе и активности поводом Дана жалости

Народно позориште у Београду је саопштило је данас да је због проглашења дана жалости отказало све заказане представе и активности у периоду од 3. до 7. маја. Фото: Wikimediacommons/Balkan Photos „Народно позориште упућује најискреније изразе саучешћа породицама настрадалих ученика и запослених >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Основној школи ‘Владислав Рибникар’“, саопштено је из Народног позоришта.
Међу отказаним догађајима је премијера „Урнебесне трагедије“, по делу Душана Ковачевића и у режији Јагоша Марковића, која је била планирана за 5. мај.
Отказани су и вечерашње извођење „Хасанагинице“, комада „Власт“ предвиђеног за 4. мај, „Беле кафе“ 6. маја, као и опере „Кармен“ и „Малих брачних злочина“ 7. маја, уз гостовање балета „Госпођице из Авињона“ Опере и балета Републике Северне Македоније 6. маја.
Otkazana poslepodnevna nastava u osnovnim školama u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Народно позориште у Београду отказало све представе и активности поводом Дана жалости се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.