Нови Београд сутра дочекује ватерполисте Партизана у трећем мечу полуфинала СЛС

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 14:41

Нови Београд сутра дочекује ватерполисте Партизана у трећем мечу полуфинала СЛС

Ватерполисти Новог Београда сутра од 19.45 часова дочекују екипу Партизана у трећој одлучујућој утакмици полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије. Фото: novibeogradsklub.rs После победе у првом мечу резултатом 15:11, Новобеограђани су у реваншу изгубили од „црно-белих“ са 12:10.
Ватерполиста >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Новог Београда Никола Јакшић изјавио је да његов тим зна шта мора да поправи за утакмицу пред домаћом публиком. „Нисмо ушли у утакмицу на прави начин. Без обзира што је искуство на нашој страни, нисмо били довољно концетрисани. Партизан је то искористио на прави начин и заслужено је победио. У овој утакмици једноставно морамо да победимо, јер поправног више нема. Играмо код куће и знамо шта морамо да поправимо како бисмо забележили тријумф. Екипа Партизана је веома млада и изузетно талентована, али наш квалитет мора да дође до изражаја. Мислим да смо извукли поуке из тог пораза и ако будемо на прави начин спроводили наш план игре уверен сам да тријумф неће изостати“, закључио је Јакшић.
Radnički sutra gost ekipe Crvene zvezde u trećem meču polufinala SLS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Београд сутра дочекује ватерполисте Партизана у трећем мечу полуфинала СЛС се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.