Марка: Реал очекује „пакао“ у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 11:16

Марка: Реал очекује „пакао“ у Београду

Кошаркаши Партизана дочекују екипу Реала вечерас од 20.30 часова у трећој утакмици четвртфинала Евролиге, а шпански медији пишу како гостујуће играче очекује „паклена атмосфера“. Фото: Танјуг/Сава Радовановић „Црно-бели“ су победили Реал у Мадриду прошлог четвртка са 95:80 у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << другом мечу четвртфиналне серије Евролиге који је обележила општа туча на терену, због које је утакмица завршена на минут и 40 пре краја.
Дисциплинска комисија Евролиге је дан касније суспендовала Кевина Пантера, Матијаса Лесора, Гершона Јабуселеа и Габријела Дека због учешћа у тучи пред крај утакмице у Мадриду. Пошто су карте за вечерашњи сусрет распродате, очекује се да ће у хали бити преко 20.000 навијача Партизана.
На насловној страни листа Марка налази се слика навијача „црно-белих“ са натписом „Пакао Београда“.
Košarkaši Partizana večeras protiv Reala za plasman na F4 u Kaunasu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марка: Реал очекује „пакао“ у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.