Медији: КК Реал затражио од Партизана појачане мере безбедности у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 07:32

Медији: КК Реал затражио од Партизана појачане мере безбедности у Београду

Кошаркашки клуб Реал затражио је појачане мере безбедности од Партизана уочи доласка у Београд на трећи меч четвртфинала плеј-офа Евролиге, преноси литвански сајт Баскет њуз. Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic Литвански сајт се позива на писање израелског „Вала спорта“ који тврди да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су представници Реала после инцидената на другом мечу серије у Мадриду поставили одређене услове и затражили посебне мере безбедности како би избегли евентуалне непријатности у главном граду Србије.
Кошаркаши Реала би требало да слете у Београд у понедељак увече после последњег тренинга који одраде у Мадриду. Утакмица ће бити одиграна у уторак од 20.30 сати у „Штарк арени“ пред више од 20.000 навијача.
„Реал је тражио да аутобус са аеродромског паркинга одвезе целокупну делегацију мадридског клуба до хотела да би се избегао било какав контакт са медијима и навијачима. Реал захтева и појачану полицијску пратњу у Београду, односно од аеродрома до хотела и од хотела до Арене и назад, како за тренинге тако и за сам меч. Мадриђани траже и појачано обезбеђење око хотела током боравка у Београду, као и око клупа са играчима и стручним штабом за време утакмице“, наводи новинар „Вала спорта“ Арале Вајсберг.
Кошаркаши Партизана воде 2:0 у четвртфиналној серији која се игра на три победе. Партизан је у првом мечу у Мадриду славио 89:87. Други дуел је завршен тријумфом „црно-белих“ 95:80, након што је утакмица минут и 40 секунди пре краја прекинута после опште туче.
Дисциплински судија Евролиге је потом саопштио да су Реал и Партизан кажњени са по 50.000 евра због опште туче и прекида друге утакмице.
Суспензија од пет утакмица изречена је кошаркашу Реала Гершону Јабуселеу, док је капитен Партизана суспендован на два меча. По један меч суспензије добили су Матијас Лесор из Партизана и играч Реала Габријел Дек.
Toni Nadal: Rafa se vraća u Rimu i igraće na Rolan Garosu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: КК Реал затражио од Партизана појачане мере безбедности у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.