Вучић: Поносно кажем, ја сам тај који је донео одлуку да се гради Београд на води

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 16:13

Вучић: Поносно кажем, ја сам тај који је донео одлуку да се гради Београд на води

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је поносан што је он био тај који је рекао да се почне са изградњом Београда на води и да се поруше “противправно подигнуте уџерице“ помоћу којих су “неки правили екстрапрофит“ за себе. Фото: Танјуг/Зоран Жестић “Са поносом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вам саопштавам – ја сам био човек који је донео одлуку да се гради Београд на води. Да се руше противправне уџерице. Ја сам тај“, рекао је Вучић на конференцији за новинаре..
На новинарску констатацију да је на данас седма годишњица од рушења у Савамали, и на питање ко су “комплетни идиоти“ које је поменуо пре седам година, Вучић је рекао да су то они који су уџерице срушили ноћу уместо у току дана, и да су то они који нису звали њега да буде ту.
“Комплетни идиоти су они који ме нису послушали да је све то требало да сруше усред бела дана и да мене зову да управљам багерима или булдожерима, да све то порушимо у по бела дана и изградимо најлепши могући град у граду, понос читаве нације. Идиотска је идеја била да то учине током ноћи уместо током дана“, казао је Вучић.
„Поносан сам на тај пројекат, променили смо слику Београда и Србије, урадили смо много за нашу земљу и донели смо много новца Београду и Србији. Наставићемо да се боримо за нашу земљу, упркос свима који би да раде против сопствене земље и који постављају препреке“, рекао је Вучић.
Он је истакао да му је жао што он и његови политички противници имају различите снове.
“Мој сан је био Београд на води. Жао ми је што су ваши снови противправно подигнуте уџерице, које су служиле да се преко њих богате поједини тајкуни. Увек ћу бити за Србију и против оних који спутавају њен развој“, рекао је Вучић.
Vučić: Glasaćemo protiv tzv. Kosova u Savetu Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Поносно кажем, ја сам тај који је донео одлуку да се гради Београд на води се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.