Вучић обишао Београд на води са премијером Северне Македоније Ковачевским

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 20:51

Вучић обишао Београд на води са премијером Северне Македоније Ковачевским

Председник Србије Александар Вучић обишао је вечерас са премијером Северне Македоније Димитром Ковачевским и премијерком Аном Брнабић Београд на води. Фото: Танјуг/Димитрије Гол „Кажу да се током добре шетње смишљају најбољи планови и воде најпријатнији разговори. Док са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поносом показујем пријатељу Димитру Ковачевском колико се Београд изградио, размењујемо мишљења о ширењу иницијативе ОтворениБалкан, ЕУ путу нашег региона, положају и перспективи Западног Балкана на геополитичкој мапи Европе и света, али и о плановима за предстојеће сусрете и нове пројекте повезивања“, написао је председник Вучић на свом Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“ уз фотографије сусрета.
Ковачевски, који борави у званичној посети Србији, сутра ће имати састанке са Вучићем и Брнабић, а након пленарног састанка делегација влада Србије и Северне Македоније биће одржана церемонија потписивања докумената у присуству председника влада.
Ковачевиски ће се састати и са председником Скупштине Србије Владимиром Орлићем.
Tamara Vučić: Očuvanje životne sredine ključno za celokupno čovečanstvo

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучић обишао Београд на води са премијером Северне Македоније Ковачевским се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.