Због олује отказани возови између Београда и Новог Сада

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 14:11

Због олује отказани возови између Београда и Новог Сада

Због олује и временских неприлика који су били данас у 9.50 сати отказано је више возова између Београда и Новог Сада, саопштиле су Инфраструктуре железнице Србије. Фото: Градске инфо У информацији наводе да су велика олуја и временске неприлике проузроковали техничке проблеме >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у функционисању система контактне мреже на деоници између Инђије и Новог Сада.
„Због тога су данас већ отказана четири воза, који су по реду вожње требали да саобраћају између Београда и Новог Сада, а отказани су и поласци путничких возова на овој релацији који су планирани данас до 14.00 сати“, наводи се у саопштењу.
Стручне службе „Инфраструктуре железнице Србије“ су на терену и раде на отклањању проблема.
“ Очекује се да ће у наредних пар сати тешкоће бити отклоњене и функционисање саобраћаја између Београда и Новог Сада бити нормализовано“, поручили су из Инфраструктуре.
Шапић: Премештање Зоо врта добро и за животиње

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Због олује отказани возови између Београда и Новог Сада се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.