Симо Крунић нови тренер ОФК Београда

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jan.2023, 16:24

Симо Крунић нови тренер ОФК Београда

Управни одбор ОФК Београда именоваће Сима Крунића (56) за новог шефа стручног штаба, саопштено је данас. Фото: PrtSc/Instagram/fk.radnik.surdulica Крунић ће с радом почети у среду, 18. јануара, за кад је заказан почетак припрема српсколигаша са Старе Карабурме.
„Желели смо тренера са искуством >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и резултатима иза себе. Крунић испуњава такве критеријуме. Тражили смо и тренера који ће прихватити тешку обавезу да ОФК Београд врати у виши ранг. Крунићу нас је уверио да је такав захтев мотив више да се врати у клуб“, рекао је спортски директор ОФК Београда Андреј Мркела.
Крунић је фудбалску каријеру почео у сарајевском Жељезничару. Од 1992. до 1994. играо је за ОФК Београд. Током каријере је играо у клубовима из Јужне Кореје и Грчке, а кратко се задржао и у Чукаричком.
У тренерској каријери водио је више домаћих и иностраних клубова.Током 2009. је већ седео на тренерској клупи ОФК Београда. Највећи успех је остварио са Јагодином освајањем Купа Србије 2013. Последњи посао је имао у Раднику из Сурдулице.
„ОФК Београд ми је помогао у најтежем периоду каријере. Дуго година сам чекао прилику да се одужим. Ситуација у клубу је тешка, али се из дана у дан мења на боље. Имамо два месеца да направимо екипу која ће се укључити у борбу за пласман у Прву лигу. Верујем да ћемо успети“, рекао је Крунић.
Murinjo: Roma neće angažovati nove igrače u zimskom prelaznom roku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Симо Крунић нови тренер ОФК Београда се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.