Универзитет у Београду организатор конференције о финансијском пословању

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 10:25

Универзитет у Београду организатор конференције о финансијском пословању

Готово 200 експерата и учесника из 20 европских и светских земаља, из сектора високог образовања, бизниса, владе и цивилног сектора присуствовало је свечаном отварању прве Међународне конференције о савременом управљању у финансијском пословању у згради Ректората, Универзитета >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Београду (УБ), који је организатор догађаја. Фото: WikimediaCommons/Djordje Stakić Конференција ће трајати до 10. децембра, уз мноштво предавања, панела, радионица и осталих догађаја. Које ће заједнички организовати у просторијама Факултета организационих наука, Правног и Економског факултета УБ-а.
На отварању догађаја госте су у име Београдског универзитета поздравиле проф. др Зорица Вујић, проректорка за финансије, и проф. др Слађана Бенковић, шеф Катедре за финансијски менаџмент и рачуноводство Факултета организационих наука и председница Програмског одбора конференције.
Ова конференција финансијским експертима из читаве Европе пружа јединствену платформу за размену искустава. Међусобно умрежавање и обнављање односа привремено прекинутих услед разних криза насталих претходних година – казала је Слађана Бенковић. Додала да се нада да ће догађај утицати на популаризацију финансијских тема. Како у стручној, тако и у широј јавности и свакодневном животу грађана Србије.
Овакав став према заступљености тема из области финансијског пословања поделио је и Владимир Ђукановић. Консултант у области финансија и инвеститор који се прославио током година рада на Волстриту. Па зато и носи незванични надимак „српски вук са Волстрита”.
Држава помаже породицама са приновом

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Универзитет у Београду организатор конференције о финансијском пословању се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.