Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2022, 12:17

Брнабић са представницима компаније која ће градити метро у Београду

Премијерка Србије Ана Брнабић разговарала је данас у Паризу и са представницима компаније „RATP DEV“, која ће у Београду радити на пројекту изградње метроа. Фото: Танјуг/Пеђа Вучковић Премијерка је у представнисству Србије у Паризу, разговарала са извршном директорком компаније >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Hibu Fares и директором за развој ZZan Likom Ssapotonom, а састанку присуствује и амбасадорка Србије у Паризу Наташа Марић.
Компанија „RATP DEV“ је у јуну ове године потписала Меморандум о разумевању са Београдским метроом.
Премијерка се са руководиоцима те француске компаније састала након радног доручка са генералним секретаром Организације за економску сарадњу и развој Матијасом Короманом и састанка са представницима иницијативе „Global Partnership on Artifical Intelligence“.
Vučić nastavlja posetu Norveškoj, obilazi Trondhajm

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић са представницима компаније која ће градити метро у Београду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.