Сутра радови на Обилазници око Београда

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2022, 20:52

Сутра радови на Обилазници око Београда

И сутра ће се на Обилазници око Београда одвијати радови због којих ће на деоници петља Остружница-петља Орловача, испод тунела Железник, а у смеру ка Остружници бити заузета претицајна трака у дужини од 100 метара. Фото: WikimediaCommons/Asdfgh07 Сутра ће од 12 до 16 часова бити обустављен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << саобраћај деоница Бродарево-Жути Кук због радова на санацији одрона косине на том путу, а лтернативни пут је Коловрат-Јабука.
До 30. новембра у периоду од 7 до 16 часова, изводиће се радови на рехабилитацији државног пута на деоници Жедник-Чантавир. За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и биће регулисан семафорима или ручном регулацијом.
До 1. децембра изводиће се радови на појачаном одржавању леве коловозне траке на деоници петља Ражањ – петља Алексиначки Рудници, у смеру Ниш – Београд.
У зони радова саобраћај се преусмерава у супротну траку на двострано одвијање у смеру Београд – Ниш, у дужини од 11 километара. До 14. децембра у периоду од 7 до 16 часова изводиће се радови на рехабилитацији државног пута на деоници Жедник – Чантавир. За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и биће регулисан семафорима или ручном регулацијом.
Према информацијама Управе граничне Полиције нема задржавања возила на путничким терминалима наших граничних прелаза.
На теретним терминалима возила чекају 120 минута на Хоргошу, а 180 на Келебији и Батровцима и то приликом изласка из земље.
На осталим прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Vučić: Beograd je oduvek prestonica velikog srca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра радови на Обилазници око Београда се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.