Сутра измена режима саобраћаја на Београдској обилазници

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Nov.2022, 20:35

Сутра измена режима саобраћаја на Београдској обилазници

Сутра ће у периоду од 9 до 16 часова бити измењен режим саобраћаја на Београдској обилазници између Бубањ Потока и Кружног тока код Ресника. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, јер ће се у оба смера одвијати радови на поправци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << коловоза.
Од сутра до 19. новембра од 7 до 13 часова биће обустављен саобраћај на деоници Рибариће – Брњак, а 16. новембра на тој ће се деоници због асфалтерских радова саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила. Алтернативни путни правац је државни пут Рашка – Јариње.
Од данас до 23. новембра од 8 до 16 часова изводиће се радови на чишћење тунела у Међувршју и Овчар Бањи, на деоници Паковраће (Марковица) – Кратовска Стена.
За извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.
Од данас до 18. новембра од 7 до 16 часова саобраћај ће бити обустављен и на деоници Стари Жедник – петља Жедник. Током извођења радова биће онемогућено укључење на ауто-пут са петље Жедник из правца Старог Жедника у смеру ка Новом Саду, као и искључење са аутопута из правца Граничног прелаза Хоргош у смеру ка Старом Жеднику.
Такође, онемогућен ће бити саобраћај у оба смера на деоници Стари Жедник – Чантавир.
Алтернативни пут је државни пут Суботица – Нови Сад.
Укључење на ауто-пут према Новом Саду из правца Чантавира, као и искључење са аутопута из правца ГП Хоргош према Чантавиру је у функцији.
Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17:15 часова на путничкимтерминалима граничних прелаза нема задржавања возила.
На теретним терминалима возила чекају на Хоргошу, на излазу 240 минута, на Келебији и Батровцима 180, а на прелазу Шид 120. минута.
На осталим ГП нема дужих задржавања за све категорије возила.
Ministar Vučević se sastao sa ambasadorkom Čen Bo

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра измена режима саобраћаја на Београдској обилазници се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.