Ватерполисти Новог Београда савладали Звезду за крај лигашког дела Суперлиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2024, 13:29

Ватерполисти Новог Београда савладали Звезду за крај лигашког дела Суперлиге

Ватерполисти Новог Београда тријумфално су завршили лигашки део домаћег шампионата, пошто су у последњем колу Суперлиге Србије у групи за пласман од првог до шестог места победили Црвену звезду са 9:7. Фото: Pixabay/janeb13 Екипа Новог Београда је без пораза окончала лигашку део сезоне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и у плеј-оф улази са прве позиције.
Домаћи су питање победника решили у трећој четвртини коју су добили резултатом 5:0.
У првом полувремену играло се прилично изједначено, а онда су Новобеограђани додали гас, стекли убедљиво вођство и потом меч рутински привели крају.
Најефикаснији у победничком табору били су Милош Ћук и Алваро Гранадос са по два гола, док су се код црвено-белих по два пута у листу стрелаца уписали Вук Милојевић и Душан Васић.
У преосталим мечевима Раднички је у Београду савладао Партизан 13:11, а Шабац екипу Вукова 15:13.
Нови Београд ће у полуфиналу плеј-офа играти против Шапца, а први меч на програму је 30. априла.
Ривал Црвене зевзде биће Раднички из Крагујевца.
Полуфинална серија игра се на две победе.
Denver nagets pobedili LA lejkers u prvom meču plej-ofa NBA lige, Jokić 32 poena

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Новог Београда савладали Звезду за крај лигашког дела Суперлиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.